Tezgah Arası Cam

Tezgah Arası Cam UV baskı dekorasyon alanında kullanılmaya başlanan mükemmel bir üründür.
Cam üzerine hiçbir ekstra materyal ile sıvama yapmadan direk cam üzerine kısmi veya tamamına UV baskı yapılabilmektedir.

- Mükemmel Baskı Kalitesi
- Sınırsız Görsel Seçeneği
- Laminasyona Uygun
- Temperli Cama Baskı
- 320 x oo cm Ebat ve 10 cm Yüksekliğe Kadar Baskı İmkanı

Camdaki en büyük sıkıntı ise camın mürekkebi emecek gözenekleri olmaması ve yüzeyinin çok parlak olmasıdır.
Cam üzerinde tutunamayan UV mürekkepler cam yüzeyinden kolayca çıkabilmektedir.
Ancak cam yüzeyinde uygulanan teknik uzman kadromuz tarafından geliştirilen özel çözümler ile bu sorun ortadan kaldırılmaktadır.
Bu özellikler ile Cam üzeri UV baskıda profesyonel ve kusursuz hizmet verebilmekteyiz.
UV lambaları ile 200 dereceye varan ısı ile kurutulan boyalar ile kalıcı ve kaliteli görseller elde edilebilmektedir.
Kalınlığı 10 cm ye kadar olan bütün camlara 205×320 cm. ölçüsüne kadar baskı yapılabilmektedir.
Dijital baskı ile kıyaslandığında; dijital baskı ile sıvama yapılan camlarda güneş ışınlarına bağlı olarak mürekkep solarken, sıvanan malzeme camdan belli bir süre sonra ayrıldığı için kısa ömürlü kullanıma sahiptir.
UV baskıda ise baskının kalitesi dış mekanda 3 sene iç mekanda süresiz ilk günkü canlılığını kaybetmez .Uzun süreli planlanan projelerde kesinlikle tercih edilmesi gereken bir üründür.

NEDEN CAM UV BASKI ?
Lamine cam uygulamalarına uygun mürekkep sistemimizle dekorasyon anlamında da bir çok alana hizmet vermekteyiz. Cam Baskı’nın gelişmesi ile birlikte dekorasyon sektörü de büyük bir atılım yaparak çok daha fazla ürün çeşitliliği yaratmıştır. Dekoratif çalışmalarda yaratıcı ürünler daima diğerlerinden bir adım önde olmayı sağlamaktadır. Bu noktada mimari çalışmalarda, ev dekorasyonunda, restorasyonlarda, mağaza dekorasyonunda cam baskı sıklıkla kullanacağınız bir ürün olarak ön plana çıkmaktadır.

Seperatör Cam Baskı
Ofislerde, hastanelerde, plazalarda kullanılan camlarda istenilen görseli cama işleyerek konseptinize veya markanıza uygun görseller kullanabilirsiniz. Tek parça olarak 205×320 cm ölçülerinde baskı yapabilme imkanı ile büyük ebatlı camlarınıza dahi tek seferde baskı yaptırabilirsiniz. 2880 dpi’a varan baskı çözünürlüğü ile en hassas desenleri bile görebilme imkanı. Ayrıca renklerde %95’e yakın oranlarda birebir renklere sahip olabilirsiniz.

Mutfak Tezgah Arası Cam UV Baskı
Bir çok mutfakta kullanılmaya başlanmıştır. Çeşitli görsel ve renk seçenekleri ile bir çok alternatifi bulunan cam üzeri baskı mutfak tezgah aralarını sizler de mutfaklarınızda kullanabilirsiniz. Temperli cam kullanılarak oluşturulan mutfak tezgah araları kırılmaya karşı dayanıklı hale getirilmektedir. Isıya karşı dayanıklı olan cam kolayca temizlenebilir yüzeyi sayesinde, mutfak temizliğini kolaylaştırmaktadır. İnsan sağlığına karşı hiçbir yan etkisi bulunmayan su bazlı mürekkepler ile oluşturulan camlar güvenle mutfaklarda kullanılabilir.
Mutfak Tezgah Arası Cam Baskı örneklerimize göz atmak için online katoloğumuzu inceleyebilir , dilerseniz bilgisayarınıza, tabletinize, android yada ios işletim sistemli telefonlarıza indirebirsiniz.

Mimari Alanlarda Cam Baskı
Mimari alanlarda her geçen gün kullanımı artan cam baskılar da gereksinimleri uzun süreli tecrübelerimiz sonucunda belirlenmiştir. UV Baskı da kullanılan mürekkepler, silikon ile duvara yapıştırılacak cam uygulamalarında zarar görmektedir. Özel bir koruyucu astar ile silikona dayanıklı bir hale getirilen mürekkep yüzeyi sayesinde uygulama alanları arttırılmaktadır.
Bir çok projede baskılar iki cam arasında sıkıştırılarak çizilmelere karşı tam korumaya alınmaktadır. Bu işlem Sıcak yada Soğuk  Lamine tekniği sayesinde gerçekleştirilebilmektedir. Bu sayede iç mekanlarda ve dış mekanlarda uzun süreli kullanılabilir.

Çevreci / Geri Dönüştürülebilir

Kullandığımız malzemeler insan sağlığına ve doğaya zararı olmayan maddeler içermektedir.

Sınırsız Renk Seçeneği

2,5 Milyon renk içinde çalışmalarınızı özgürce yapın.
Baskıyı bize bırakın..

Yüksek Baskı Kalitesi

Son teknoloji baskı makinelerinde bulunan “sonsuz mil” tipi kafa mekanizmasına sahip makinamız boya nokta atışının isabetli bir şekilde yapılmasını sağlayarak baskıdaki dalgalanmaları engeller.