Ahşap UV Baskı

Mdflam yada Suntalam üzeri UV baskı dekorasyon alanında kullanılmaya başlanan mükemmel bir üründür.
Üzerine hiç bir ekstra materyal ile sıvama yapmadan direk malzeme üzerine kısmi veya tamamına UV baskı yapılabilmektedir. Dilerseniz baskı sonrası mat - yarı mat - parlak koruyucu seçenekleri ile malzemenin dış etkenlere karşı mukavemeti arttırılabilir.

Mükemmel Baskı Kalitesi
Sınırsız Görsel Seçeneği
205 x 320 cm Ebat ve 10 cm Yüksekliğe Kadar Baskı İmkanı
UV lambaları ile 200 dereceye varan ısı ile kurutulan boyalar ile kalıcı ve kaliteli görseller elde edilebilmektedir.
Kalınlığı 10 cm ye kadar olan malzemelere 205×320 cm. ölçüsüne kadar baskı yapılabilmektedir.
UV baskıda baskının kalitesi dış mekanda 3 sene iç mekanda süresiz ilk günkü canlılığını kaybetmez .
Uzun süreli planlanan projelerde kesinlikle tercih edilmesi gereken bir üründür.

NEDEN MDFLAM VEYA SUNTALAM UV BASKI?
Uygun mürekkep sistemimizle dekorasyon anlamında da bir çok alana hizmet vermekteyiz. UV Baskı teknolojisinin  gelişmesi ile birlikte dekorasyon sektörüde büyük bir atılım yaparak çok daha fazla ürün çeşitliliği yaratmıştır. Dekoratif çalışmalarda yaratıcı ürünler daima diğerlerinden bir adım önde olmayı sağlamaktadır. Bu noktada mimari çalışmalarda, ev dekorasyonunda, restorasyonlarda, mağaza dekorasyonunda sıklıkla kullanacağınız bir ürün olarak ön plana çıkmaktadır.
Seperatör
Ofislerde, hastanelerde, plazalarda kullanılan malzemelerde istenilen görselin baskısı yapılarak konseptinize veya markanıza uygun görseller kullanabilirsiniz. 205×320 cm ölçülerinde baskı yapabilme imkanı ile büyük ebatlı işlerinizi dahi tek parça olarak baskı yaptırabilirsiniz. 2880 dpi’a varan baskı çözünürlüğü ile en hassas desenleri bile görebilme imkanı. Ayrıca renklerde %95’e yakın oranlarda birebir renklere sahip olabilirsiniz.
Desen Çeşitlerimize göz atmak için online katoloğumuzu inceleyebilir, dilerseniz bilgisayarınıza, tabletinize, android yada ios işletim sistemli telefonlarıza indirebirsiniz.

Dekota-Forex-Pvc Pleksiglas Üzeri Uv Baskı

Çevreci / Geri Dönüştürülebilir

Kullandığımız malzemeler insan sağlığına ve doğaya zararı olmayan maddeler içermektedir.

Sınırsız Renk Seçeneği

2,5 Milyon renk içinde çalışmalarınızı özgürce yapın.
Baskıyı bize bırakın..

Yüksek Baskı Kalitesi

Son teknoloji baskı makinelerinde bulunan “sonsuz mil” tipi kafa mekanizmasına sahip makinamız boya nokta atışının isabetli bir şekilde yapılmasını sağlayarak baskıdaki dalgalanmaları engeller.